Kezdőoldal >> Termék >> Kompresszorok

Kompresszorok

CsavarkompresszorokCsavarkompresszorok
Hatékonyság, mobilitás és gazdaságosságKínálatunk megtekintéséért kattintson a "csavarkompresszorok" feliratra.
 
CsendeskompresszorCsendeskompresszor
Hűtőkompresszorhoz hasonló felépítésű és hangú zárt olajban futó dugattyús kompresszorok. 45 l/perc légszállítású , 8 bar végnyomású kompresszorfejek. Egy tartályra szerelhető 1, 2, 4 esetleg 6 fej is 6, 24, 50, 100 l-es tartály kiszerelések.
Automata filteres nyomáscsökkentővel és automata motorvédővel ellátott, 40 dB zajszintű kompresszor, maximum 8 bar nyomás előállításához.
     
 
DugattyúskompresszorDugattyúskompresszorDugattyúskompresszor
Ipari dugattyús kompresszorok, acéldugattyús kivitelek
260 l/ perc - 2420 l/ perc -normál literben beszívott oldalon értendő- légszállítású gépeket forgalmazunk
1,1 kW - 2x 7,5 kW motorteljesítménnyel
25 liter-500 literes általában fekvő tartályra szerelve
Egybeépített, ékszíjhatásos, soros és V elrendezésű dugattyús kompresszoregységek.
Igény szerint a sűrítőfej külön is megvásárolható.
     
 
Szűrők, kiegészítőkSzűrők

"AFP" kerámia előszűrők:
szűrési finomság: 5 mikron. A tartóssága kitűnő, hőállósága és karcmentessége teszi ezt a szűrőt a sűrített levegős rendszer első számú védvonálává.

"AFM" szűrők:
szűrési finomság: 1 mikron. Ebben a szűrőben a folyékony olajrészecskék bejutnak a szűrőbetétbe, ott összeütköznek egymással és nagyobb cseppekké állnak össze. Nehezebbé válnak és belecsepegnek a szűrőcsészébe.

"AFS" szűrők:
szűrési finomság: 0,01 mikron. Ez a szűrő csak a szűrési finomságában tér el a "PF" szűrőtől. A szűrő szinte teljesen olajmentes levegőt biztosít (99,99%).

"AFC" aktívszenes szűrő:
szűrési finomság: 0.003 mikron , 100%. Az iparban néhány felhasználási területen teljesen olaj- és mindenekelőtt szagtalan sűrített levegőre van szükség. Az aktívszenes szűrők lekötnek minden illatanyagot és párát, ami lecsapódik az "olajtalanító" eljárás folyamán.

     
 
Hűtveszárítók, adszorpciós szárítókAdszorpciós szárítókAdszorpciós szárítókHűtveszárítók

Kapacitás 350 liter/perc - 5100 m3/h-ig. Az általános szárítóknál a belépő hőmérsékletet 35 - 40 0C között feltételezünk /max. 600C/. Nagyobb hőmérsékletnél speciállis hőfokú hűtveszárítóra van szükség. /max 90 0C/ A nagy kapacitású hűtők +3 0C körüli harmatpontot érnek el 7 barra vonatkoztatva, ez megfelel -22 0C harmatpontnak légköri nyomáson ill. az ennek megfelelő abszolút páratartalom = 0,73 g/m3

Az adszorpciós szárítókkal a harmadtpontót - 40 0C ra tudjuk tolni, ezáltal télen kültérben is használhatjuk a sűrítettlevegőnket lefagyás nélkül.

     
 
TartályTartály

Forgalmazunk légtartályokat 10 liter - 100 liter térfogatig 12 bar terhelhetőséggel, különböző hossz, és átmérőben, kívül-belül felületkezelten.
Továbbá igény szerint gyártatunk és telepítünk 500, 1000, 2000, 5000 literes álló légtartályokat, és a kazánbiztosi engedélyetetést végigvezetjük.